موضوع : .بخش عمومی و آموزشی٬آموزش آشپزی |
آموزش درست کردن مرغ با کرم ترخون
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ ۴ عدد
پیاز ۱ عدد، خرد شده
سیر ۱ تا ۲ حبه، ریز یا رنده شده
قارچ ۲۰۰ گرم، ورقه شده
آب مرغ ۱ پیمانه
سس سفید ۱ پیمانه، رقیق
ترخون تازه ۱/۴ پیمانه، خرد شده
جعفری تازه خرد شده کمی
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ با کرم ترخون :
مرحله ۱ - روغن را در تابه ریخته و سینههای بدون پوست مرغ را افزوده، روی حرارت متوسط برای ۱۰ دقیقه یا بیشتر قرار دهید تا هر دو سمت مرغها طلایی شوند.
مرحله ۲ - حرارت را کم کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به مرغها زمان پخت دهید، سپس آنها را از تابه خارج کنید.
مرحله ۳ – پیاز و سیر را در تابه ریخته و تفت دهید تا نرم شوند ولی رنگ آنها قهوه ای نشود.
مرحله ۴ - قارچها را به مخلوط پیاز افزوده و برای ۲ دقیقه تفت دهید، سپس مرغها را همراه با آب مرغ افزوده و برای ۱۰ دقیقه بپزید.